Skip to main content
Update Corona: onze kantoren blijven open! Klik hier voor meer informatie.

Personeel gezocht? IMPACT is je partner!

IMPACT is gespecialiseerd in sterke profielen voor jobs in de domeinen techniek, bouw en office. Onze tools? Een persoonlijke aanpak, een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk én veel ervaring in interimarbeid en werving & selectie van gespecialiseerde profielen. Zo vinden wij in geen tijd de medewerker die jouw bedrijf nodig heeft!

Sterk in luisteren

Om de ideale kandidaat voor jouw vacature te vinden, moeten we precies weten wat je zoekt. Daarom is de eerste stap in onze zoektocht een goed gesprek. Waarin wij vooral … luisteren. Dankzij die persoonlijke aanpak kunnen we jouw verwachtingen in kaart brengen en krijgen we een helder beeld van de inhoud van de job en je bedrijfscultuur. Het resultaat? Je krijgt een nieuwe, vaardige medewerker die perfect past bij je bedrijf.

International distance matching

Hebben wij een duidelijk beeld van het profiel dat je zoekt? Dan kijken wij in onze nationale database of we een geschikte kandidaat hebben. Levert dat geen match op? Dan gaan we via onze eigen website, externe jobsites en sociale media actief op zoek. Blijkt de expertise die jouw bedrijf nodig heeft onvindbaar in België, dan spreken we – uiteraard in overleg met jou – onze kantoren en partners in het buitenland aan. Zo vullen we je vacature in via international distance matching.

Intense begeleiding

Bevindt jouw toekomstige nieuwe werknemer zich in het buitenland? Dan halen we hem of haar naar jouw bedrijf. Maar onze dienstverlening gaat verder dan werving en selectie. Wij zorgen er ook voor dat je buitenlandse medewerker gehuisvest wordt en dat zijn administratie in orde is. We begeleiden hem zowel thuis als op de werkplek. Het resultaat? Een vlotte integratie van een gemotiveerde nieuwe medewerker!

Gedreven en bekwaam personeel gezocht? Kies voor de persoonlijke aanpak en knowhow van IMPACT. 
Neem contact op voor meer informatie. 

Werken bij
IMPACT?

Onze interne jobs

Niet de job gevonden die je zoekt?

Solliciteer spontaan