Skip to main content
Update Corona: onze kantoren blijven open! Klik hier voor meer informatie.

Onze expertise: uitzendarbeid en werving & selectie voor techniek, bouw en office

Als ondernemer of bedrijfsleider streef je ernaar om je klanten de beste service te bieden. Dus wil je voor je vacatures uiteraard de allerbeste kandidaten. Kies je voor de expertise en aanpak van IMPACT? Dan ga je voor medewerkers die je bedrijf versterken. Wij zijn dé specialist in uitzendarbeid en werving & selectie voor jobs in de domeinen techniek, bouw en office.

IMPACT = focus

Goed zijn in alles is onmogelijk. Daarom focust IMPACT bewust op drie domeinen. Onze recruiters kennen de behoeftes binnen onze focussegmenten techniek, bouw en office door en door. Ze weten dus perfect over welke vaardigheden kandidaten moeten beschikken om hun toekomstige job optimaal uit te oefenen.

Expertise included

IMPACT is een uitzendkantoor met een heldere bedrijfsfilosofie en persoonlijke aanpak. Onze mensen spreken jouw taal en blinken uit in wat ze doen. Kortom: expertise is bij ons altijd inbegrepen.

We zetten voortdurend in op de vorming van onze medewerkers. Je krijgt dan ook altijd een gesprekspartner die weet waarover hij het heeft en de inhoud van een job helemaal begrijpt. Jouw garantie op de ideale kandidaat voor je vacature!

Uitgebreide rekruteringskanalen

IMPACT heeft een uitgebreid rekruteringsnetwerk opgebouwd dat onze landsgrenzen overschrijdt. Via onze eigen site, externe jobsites, rekruteringsevents en sociale media hebben wij een database van sterke profielen samengesteld. Vinden wij in België toch geen geschikte kandidaat voor jouw vacature? Dan spreken we onze buitenlandse partners aan. IMPACT beschikt met andere woorden over een uitgebreid arsenaal aan tools om de ideale nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf te vinden.

Gecertificeerde partner

Ons uitzendkantoor is aangesloten bij Federgon, de beroepsfederatie van hr-dienstverleners, én is VCU-gecertificeerd. Dat betekent dat we werken volgens de gedragscode die de beroepsfederatie heeft opgesteld en dat we al het nodige doen om de veiligheid en gezondheid van onze uitzendkrachten op de werkvloer te garanderen.

Klantengetuigenis

Interieur-, renovatie- en totaalprojecten: L-Building realiseert projecten in het hogere segment. Daarbij ligt het vergrootglas steeds op het allerkleinste detail. Die kwaliteitsfocus verwacht het bedrijf ook van zijn medewerkers. Samen met IMPACT gaat L-Building op zoek naar architecten, schrijnwerkers, pleisteraars ...

Wil je samenwerken met dé specialist in uitzendarbeid voor de domeinen techniek, bouw en office? Neem dan zeker contact met ons op.

Werken bij
IMPACT?

Onze interne jobs

Niet de job gevonden die je zoekt?

Solliciteer spontaan