Skip to main content
Update Corona: onze kantoren blijven open! Klik hier voor meer informatie.

IMPACT, jouw specialist in uitzendwerk en werving & selectie

IMPACT is een gespecialiseerd uitzendbureau met een heldere bedrijfsfilosofie, een unieke aanpak en een duidelijke focus. Wij zijn dé rekruteringspartner voor kleine en grote bedrijven die vacatures hebben in techniek, bouw en office. Want dat zijn onze bewust gekozen expertisedomeinen.

Ben je op zoek naar een technisch profiel? Wil je je team versterken met een bouwkundig talent? Of heb je een ondersteunende, uitvoerende of leidinggevende job voor een bediende in de aanbieding? Dan staan onze recruitmentconsultants voor je klaar.

Ook voor andere profielen

Techniek, bouw en office zijn onze focusdomeinen. Maar met onze ruime ervaring en expertise in uitzendwerk en werving & selectie kunnen wij je ook ondersteunen in je zoektocht naar andere profielen. Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker met specifieke vaardigheden, dan helpen wij je graag verder. Want vacatures invullen met sterke kandidaten is ons vak.

Internationaal netwerk

Kandidaten met de juiste expertise vinden op de lokale markt is niet altijd vanzelfsprekend. Sommige specifieke profielen zijn schaars. Daarom kijkt IMPACT verder dan de landsgrenzen. Wij hebben een internationaal netwerk van rekruteringspartners opgebouwd die op onze vraag zoeken naar de ideale kandidaat voor jouw vacature. International distance matching noemen we dat. Hebben we de ideale kandidaat in het buitenland gevonden? Dan zorgen wij voor verplaatsing, huisvesting en papierwerk. We begeleiden de werknemer bovendien op én naast de werkvloer.

Wil je meer weten over onze specialismen techniek, bouw en office? Of ben je op zoek naar een specifiek profiel? 
Neem dan gerust contact met ons op.

Werken bij
IMPACT?

Onze interne jobs

Niet de job gevonden die je zoekt?

Solliciteer spontaan