Skip to main content
Update Corona: onze kantoren zijn opnieuw open! Klik hier voor meer informatie.

Coronavirus - stand van zaken

Beste kandidaat/uitzendkracht/klant,

Onze samenleving krijgt steeds meer grip op het coronavirus. In mei gingen de eerste versoepelingsfases van start: voorlopig met succes! De meeste bedrijven pikken de draad stilaan op, andere draaien zelfs al opnieuw op volle toeren. Ook bij IMPACT zijn we er klaar voor: vanaf 2 juni zijn al onze IMPACT-kantoren weer open!

Uiteraard moeten we samen de voorzorgsmaatregelen strikt blijven toepassen om een tweede golf te vermijden. Daarom is het voorlopig enkel mogelijk om onze kantoren op afspraak te bezoeken. Zo kunnen we voldoende afstand bewaren en het aantal personen in éénzelfde ruimte beperken. We vragen ook aan jou om voldoende afstand te houden, je handen goed te ontsmetten na je binnenkomst en om indien mogelijk een mondmasker te dragen. Op die manier creëren we écht impact! We blijven uiteraard ook via telefoon, mail of videogesprek beschikbaar voor je sollicitatie(s), documenten, werkkledij of andere vragen.

Ben je ook klaar om er opnieuw in te vliegen? Goed nieuws: het aantal interessante jobs groeit elke dag! Aarzel dus zeker niet om je kans te wagen. We hopen van harte om je snel weer terug te zien en danken je nu al voor je begrip en medewerking: de gezondheid van ons allen primeert boven alles.

Tot snel?

Heb je nog andere vragen?

Je kan steeds terecht bij IMPACT:

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen?

Werken bij
IMPACT?

Onze interne jobs

Niet de job gevonden die je zoekt?

Solliciteer spontaan