Skip to main content
Update Corona: onze kantoren blijven open! Klik hier voor meer informatie.

Coronavirus - stand van zaken

Beste kandidaat/uitzendkracht/klant,

Het coronavirus blijft genadeloos toeslaan. Nadat we eerder dit jaar voor het eerst in lockdown gingen om vervolgens de maatregelen opnieuw te kunnen versoepelen, zit er vandaag niets anders op dan onze contacten en verplaatsingen opnieuw te beperken. De huidige situatie wordt voor de medische zorg helaas onhoudbaar.

Na de eerste lockdown pikten de meeste bedrijven de draad snel weer op, ondanks de vele moeilijkheden en de zware financiële gevolgen. Ook bij IMPACT waren we klaar om deze bedrijven bij te staan en jou opnieuw aan een boeiende job te helpen. 

Dat zullen we de komende maanden blijven doen, want er is goed nieuws. Mits een strikte toepassing van de veiligheidsregels, kan je onze IMPACT-kantoren nog steeds bezoeken, maar enkel wanneer je vooraf een afspraak maakt! We blijven uiteraard ook beschikbaar via telefoon, mail of video voor je sollicitaties, documenten, werkkledij en andere vragen.

Daarnaast willen we je ook geruststellen: ondanks de lockdown vind je nog steeds heel wat boeiende jobs op onze site. De meeste bedrijven in de technische en bouwsector blijven immers aan het werk. Aarzel dus zeker niet om je kans te wagen. We hopen je snel weer terug te zien en danken je nu al voor je begrip en medewerking: de gezondheid van ons allen primeert boven alles.

Stay safe,
IMPACT

Heb je nog andere vragen?

Je kan steeds terecht bij IMPACT:

Op de hoogte blijven van de laatste maatregelen?

Werken bij
IMPACT?

Onze interne jobs

Niet de job gevonden die je zoekt?

Solliciteer spontaan