Skip to main content
Update Corona: onze kantoren blijven open! Klik hier voor meer informatie.

Collega's aan het woord

Onze interne medewerkers getuigen

Alessia
Business Process & Safety Officer

“Mijn job is mijn uitlaatklep.”

Ik behoor stilaan tot het meubilair van IMPACT, want ik werk hier sinds 2000. Ik heb een bijzonder toffe job en heel leuke collega’s, dus een wonder is dat niet. IMPACT is een heel empathisch bedrijf waar mensen elkaar kennen en er veel belang wordt gehecht aan jobtevredenheid. Het management kent de privésituatie van elke medewerker. Heb je een probleem? Dan stellen zij zich flexibel op.

Dit is geen bedrijf waar iedereen gewoon zijn job komt doen en terug naar huis gaat. Hier wordt hard gewerkt, maar ook heel veel plezier gemaakt. Mijn job is mijn uitlaatklep. Ik kan mij volledig geven. En je krijgt voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen. Samen met de persoonlijke aanpak en de warme sfeer maakt dat van IMPACT een uitzonderlijke werkgever.

Ann
Branch Manager

“Ik werk elke dag met veel plezier!”

In 2001 koos ik er heel bewust voor om bij IMPACT te solliciteren. Kandidaten en bedrijven matchen leek me een leuke uitdaging. En ik had gelijk! IMPACT is een fijne, mensgerichte onderneming waar je de vibe voelt om er samen iets van te maken. Hier heerst een cultuur waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en mensen kansen krijgen. Een voorbeeld? Toen ik begon, mocht ik meteen een nieuw kantoor openen in Zaventem. Een teken van veel vertrouwen.

In dit bedrijf is er aandacht voor de kleine dingen. Zo krijg je een cadeautje bij elk jubileum en op feestdagen zoals Pasen, Kerstmis, Sinterklaas, …. Dat zegt veel over de sfeer in een onderneming. De teamspirit hier is uitstekend! We gaan er telkens opnieuw voor en daarom kom ik elke dag met veel plezier werken!

Isabelle
HR Officer

“Anderen helpen hun grenzen te verleggen, schenkt me veel voldoening.”

Ik ben in 2003 als consulent bij IMPACT gestart. Ons bedrijf was toen nog veel kleiner. De sterke groei van de afgelopen jaren heeft niet tot een logge structuur geleid. Integendeel. Mensen zijn hier nog mensen, geen nummers. Ondertussen ben ik doorgegroeid tot HR Officer. Ik vind het belangrijk dat mensen zich goed voelen in hun job en het bedrijf. Wij polsen regelmatig met enquêtes en opvolgings- en evaluatiegesprekken naar de behoeften van onze medewerkers. Heeft iemand bepaalde noden? Dan proberen wij die met persoonlijke coachings of opleidingen in te vullen wanneer dat praktisch en organisatorisch haalbaar is.

Anderen helpen om hun grenzen te verleggen en nieuwe uitdagingen aan te gaan, schenkt me veel voldoening. Langetermijnrelaties opbouwen met mensen geeft me energie. Ik streef er voortdurend naar om mijn persoonlijke doelstellingen te overtreffen en anderen te ondersteunen op weg naar een hoger niveau. De best mogelijke kandidaten vinden die willen meebouwen aan een succesvolle onderneming, is voor mij de grootste beloning!

Nathalie
Sales Manager

“Bij ons op kantoor wordt veel gedanst.”

Ik werk sinds 2015 bij IMPACT. Ik ben altijd actief geweest bij een grotere speler in de sector, maar was op zoek naar een échte nieuwe uitdaging. IMPACT was een onbekende speler in Oost-Vlaanderen en wilde het kantoor in Gent nieuw leven inblazen. Dat pionierswerk was echt iets voor mij. Ik duw graag deuren open en krijg hier de kans om mijn ding te doen.

Eindelijk heb ik het gevoel dat ik ben thuisgekomen. Hier krijg je vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Dat vind ik super, want ik ben een miniondernemer in een grote onderneming. Bij IMPACT willen we resultaten halen én plezier maken want we zijn levensgenieters. Als we succes behalen, dan dansen we op kantoor. En eerlijk gezegd, er wordt veel gedanst!

Gosia
Recruitment Consultant Internationale Rekrutering

“Werken in een internationale context is geweldig.”

Mijn verhaal bij IMPACT begon in 2011. De mogelijkheid om te werken in een internationale context sprak mij aan. Ik heb een heel gevarieerde job waarbij ik moet samenwerken met onze internationale partners. Ik zorg ervoor dat het Belgische avontuur van buitenlandse kandidaten een aangename ervaring wordt. Leuk én soms behoorlijk intens. Maar mijn twee dochtertjes doen mij een zware werkdag meteen vergeten.

IMPACT groeit elk jaar en dat creëert een stimulerende dynamiek. Wij focussen op technische profielen én werken internationaal. Dat maakt ons uniek. Werken in een internationale context is geweldig. En de technische profielen bieden ook uitdagingen. Vroeger wist ik bijvoorbeeld weinig van industriële machines. Maar na een aantal technische opleidingen weet ik nu precies waarover ik spreek.

Vanessa
Boekhoudster

“Ik voel me echt gewaardeerd.”

Ik versterk sinds januari 2009 de boekhoudafdeling van IMPACT. Mensen denken vaak dat een job als boekhouder repetitief en weinig uitdagend is, maar dat is bij IMPACT zeker niet waar. Ik heb veel variatie in mijn job. Zo sta ik bijvoorbeeld ook in voor de follow-up van het wagenpark dat zo’n honderd wagens telt. Elke dag is anders en dat – gecombineerd met de fijne collega’s – maakt mijn job zo leuk.

De sfeer bij IMPACT is heel aangenaam. We groeien wel, maar blijven een warme onderneming waar elk individu wordt gerespecteerd. Bij verjaardagen of feestdagen krijg je altijd een kleine attentie. Ik voel me hier echt gewaardeerd en kom graag werken!

Sophie
Branch Manager

"Ik ben de welwillende leidinggevende."

Ik werk sedert 2006 bij IMPACT. Van opleiding ben ik boekhoudster. Toen ik mama werd, besefte ik dat ik toe was aan een nieuwe wending in mijn carrière. Ik ben dus bij IMPACT gaan solliciteren. Ik ben er gestart als consulente en van daaruit doorgegroeid naar de functie van Branch Manager.

Ik ben dol op mijn job! Ik ben de dirigent die de cijfers in de gaten houdt, die haar team bijstaat en ondersteunt, die nieuwe medewerkers werft en opleidt… Ik zie mezelf als een welwillende leidinggevende en ook ik geniet van het welwillende gezag van IMPACT. 

Ik voel me geruggesteund en gewaardeerd voor mijn werk. Het is hier ook zeer gemoedelijk: er is altijd plaats voor een kleine attentie op belangrijke momenten.  Voor mij is het ideaal want ik kan me volledig ontplooien in mijn werk!

Vanessa
Recruiter

"Ik leer elke dag bij!"

Ik ben een beetje ‘per toeval’ bij IMPACT gestart maar 10 jaar later ben ik er nog steeds! Ik ben hier echt kunnen openbloeien. Ik ben gespecialiseerd in technische profielen. Om de profielen die ik zoek goed te begrijpen, moet ik continu op de hoogte blijven van nieuwe technieken en technologieën. IMPACT geeft me die vrijheid: ik doe bedrijfs- en werfbezoeken en volg opleidingen in competentiecentra. Ik hou van mijn werk want ik leer elke dag bij!

Wat me ook zo aanspreekt binnen IMPACT, is de aandacht voor de regelgeving: die wordt op elk niveau opgevolgd. Niets wordt aan het toeval overgelaten zodat kwaliteit gegarandeerd wordt, zowel naar onze klanten, onze uitzendkrachten als naar de IMPACT-medewerkers toe: een mooi voorbeeld van respect!

Wil jij ook werken voor een uitzendkantoor dat je kansen tot ontplooiing geeft én een toffe werkomgeving biedt? Neem dan zeker contact met ons op!

Werken bij
IMPACT?

Onze interne jobs

Niet de job gevonden die je zoekt?

Solliciteer spontaan