Skip to main content
Update Corona: onze kantoren blijven open! Klik hier voor meer informatie.

Uitzendwerk: IMPACT als betrokken partner

IMPACT is een uitzendkantoor met krachtige waarden die zijn betrokken medewerkers richting geeft in alle contacten met kandidaten én werkgevers. Wij weten waarvoor we staan en brengen onze waarden elke dag opnieuw in de praktijk. Het resultaat? Waardevol en professioneel uitzendwerk met veel aandacht voor arbeidsvreugde en klantentevredenheid.

Onze pijlers:

  • Kwaliteit

Kwaliteit met een hoofdletter K. Dat is de rode draad in onze dienstverlening. Kwaliteitsvol uitzendwerk begint met goed luisteren. En dat doen we dus ook. We leveren maatwerk en kunnen met onze persoonlijke aanpak perfect inspelen op de wensen, verwachtingen en behoeftes van onze kandidaten en klanten. Zo gaan we samen voor (uitzend)werk dat iedereen voldoening schenkt.

  • Expertise

Onze rekrutering en selectie is ‘expertise included’. Onze medewerkers weten waarover ze spreken en hebben veel affiniteit met jouw sector. Ze spreken je taal, hebben oog voor detail en zijn specialisten in hun vak. Zo vinden zij de juiste match tussen kandidaat, vacature én bedrijf.

  • Succes

IMPACT is ambitieus en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Ons team streeft naar succes en gaat graag the extra mile. We willen niet het grootste, maar wel het beste uitzendkantoor zijn. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. We willen trots kunnen zijn op ons werk en merk.

  • Gids

Als specialist in uitzendwerk blijven we niet aan de kant staan. We gaan samen met jou op weg en begeleiden, helpen en ondersteunen jou in je zoektocht naar een nieuwe job of medewerker. We bouwen met onze persoonlijke aanpak een (langetermijn)relatie op. Zo leren we elkaar echt goed kennen. Dat is de basis voor een succesvolle samenwerking.

  • Passie

Onze medewerkers doen elke dag met veel drive en overtuiging hun job. Ze zijn gepassioneerd door uitzendwerk en geven zich altijd honderd procent. Of je nu een groot bedrijf bent, een kleine kmo of een vakspecialist op zoek naar een job: ons team staat voor je klaar.

  • Duidelijkheid

Rond de pot draaien? Daar doen we bij IMPACT niet aan mee. Wij zijn duidelijk in onze communicatie en hanteren een no-nonsenseaanpak. Want enkel directe communicatie leidt tot resultaten en vertrouwen. Kortom: we zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen.

  • Respect

Iedereen is anders. Maar één ding is voor iedereen hetzelfde: je voelt je pas goed als je jezelf kunt zijn. Dat begrijpen we bij IMPACT heel goed. Daarom tonen wij veel respect voor de eigenheid van elke persoon met wie we samenwerken. Voor ons zijn verschillen een sterkte en een kans om te leren van elkaar.  

Wil je samenwerken met een specialist in uitzendwerk met heldere waarden? Neem dan zeker contact met ons op.

Werken bij
IMPACT?

Onze interne jobs

Niet de job gevonden die je zoekt?

Solliciteer spontaan