Skip to main content
Update Corona: onze kantoren blijven open! Klik hier voor meer informatie.

Uitzendbureau voor specialisten in techniek, bouw en office

IMPACT is een gespecialiseerd uitzendbureau met een hoofdkantoor in Hasselt. Ons doel? Met een persoonlijke aanpak, heldere focus en veel engagement en expertise werkgevers matchen met specialisten die op zoek zijn naar een job in de domeinen techniek, bouw of office. Zo dragen wij bij tot de succesvolle groei van ondernemingen en tot de professionele tevredenheid van de experts die via ons een job vinden.

IMPACT in cijfers

  • 23 kantoren in België en 1 in Polen
  • een 125-tal medewerkers
  • 2 diensten: interim en werving & selectie
  • 2 concepten: lokale en internationale werving
  • 3 focusdomeinen: techniek, bouw, office
  • 1250 uitzendkrachten dagelijks tewerkgesteld
  • 67.000.000 euro omzet in 2019

Interim én werving & selectie

IMPACT is de ideale partner voor werkgevers die willen samenwerken met een specialist in interim en werving & selectie, en voor kandidaten die op zoek zijn naar een job die helemaal past bij hun vaardigheden en persoonlijkheid. We onderscheiden ons als uitzendbureau door altijd te gaan voor kwaliteit. Om de beste profielen te vinden, kijken we niet alleen lokaal, maar ook internationaal. We werken samen met buitenlandse partners om specifieke kandidaten te rekruteren voor lokale tewerkstelling. IMPACT is VCU-gecertificeerd en lid van Federgon.

Zusterbedrijf van NOVA Engineering en Talent Link

IMPACT is een zusterbedrijf van NOVA Engineering en Talent Link. NOVA Engineering is gespecialiseerd in de werving en selectie van ingenieurs en technische profielen. Talent Link, opgericht in 2016 door An en Lien Schalley, focust op de werving & selectie van getalenteerde, hooggeschoolde specialistische professionals.


Wil je samenwerken met een uitzendbureau voor specialisten in techniek, bouw en office?
Of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Werken bij
IMPACT?

Onze interne jobs

Niet de job gevonden die je zoekt?

Solliciteer spontaan