Skip to main content
Update Corona: onze kantoren blijven open! Klik hier voor meer informatie.

Uitzendbureau IMPACT ondersteunt talent bij Hubo Limburg United

Uitzendbureau IMPACT is gespecialiseerd in de rekrutering en begeleiding van talent binnen techniek, bouw en office. We zijn een bedrijf met Limburgse roots en ons hoofdkantoor ligt in Hasselt. Die provinciale link maakt dat wij graag het talent van Hubo Limburg United steunen, dé Limburgse trots in het basketbal. 

Challengers met kernwaarden

Het verhaal van Limburg United vertoont veel gelijkenissen met dat van ons uitzendbureau. Net zoals IMPACT is Limburg United een organisatie die nooit opgeeft en die een challenger is in de eigen competitie. We proberen ons allebei te onderscheiden door het beter te doen dan onze concurrenten en echt uit te blinken in wat we doen.

Kernwaarden zoals kwaliteit, expertise, succes, passie en respect behoren tot de fundamenten van zowel IMPACT als Limburg United. Daarom zijn we er trots op om partners te zijn. We doen meer dan alleen sponsoren en zijn ook actief in het leven van de club.

Wil je meer weten over de samenwerking van ons uitzendbureau met Limburg United? Of ben je een talent in techniek, bouw of office en zoek je een job? Neem dan contact met ons op.

Werken bij
IMPACT?

Onze interne jobs

Niet de job gevonden die je zoekt?

Solliciteer spontaan