Skip to main content

Interimkantoor IMPACT sponsort Mini ESA Tennis-project

IMPACT zet zich actief in voor de ontwikkeling en ondersteuning van talent. Als interimkantoor zijn we daar elke dag mee bezig: bij onze eigen gepassioneerde medewerkers, bij onze enthousiaste kandidaten én bij onze klanten die uitblinken in hun vak. We hebben dus veel ervaring met talent, maar we weten daardoor ook dat talent alleen vaak onvoldoende is …

Begeleiding én ondersteuning

Om te slagen in bepaalde doelstellingen moet talent begeleid en ondersteund worden. En daar zet IMPACT zich graag voor in. Niet alleen binnen onze eigen professionele context, maar ook in een groter maatschappelijk kader. Talent moet alle mogelijkheden krijgen om zich te ontplooien. Daarom stapte interimkantoor IMPACT als sponsor van jonge tennistalenten in het ESA-verhaal van Jacques Borlée.

Prestaties verbeteren

De European Sports Academy is een expertisecentrum dat door voorzitter Jacques Borlée opgericht is. Het doel? De prestaties van topsporters in de uiteenlopendste sporten verbeteren door de competenties van verschillende wetenschappers, trainers, sportfederaties en sportbonden te verenigen in één netwerk. ESA brengt ervaring en knowhow uit verschillende domeinen samen en creëert zo de perfecte omstandigheden om toptalenten te laten groeien én excelleren.

IMPACT en ESA

In het kader van het Mini ESA Tennis-project werden tien jonge tennistalenten tussen 10 en 14 jaar geselecteerd om tussen 2016 en 2020 hun prestaties te maximaliseren met professionele begeleiding op maat. De tien toptalenten kunnen rekenen op de ondersteuning van psychologen, kinesitherapeuten, coaches en neurowetenschappers met internationale roem. Die maatbegeleiding kost uiteraard geld. Daarom heeft ons interimkantoor zich geëngageerd om elk van deze talenten financieel te ondersteunen zodat zij hun sportieve droom kunnen realiseren!

 

Wil je meer weten over het maatschappelijke engagement van ons interimkantoor of ben je een talent in techniek, bouw of office en zoek je een job? Neem dan zeker contact met ons op.

Werken bij
IMPACT?

Onze interne jobs

Niet de job gevonden die je zoekt?

Solliciteer spontaan