Skip to main content

IMPACT Masters

Als uitzendkantoor gespecialiseerd in technische, bouw en office talenten, helpt IMPACT dagelijks werkzoekenden bij het vinden van een geknipte job. Gezien de moeilijkheid om tegenwoordig vakspecialisten te vinden, is dit een enorme uitdaging. Toch gaan al onze medewerkers er elke dag opnieuw met vol enthousiasme tegenaan.

Hierdoor weten wij als geen ander dat het belangrijk is om ambitie en doorzettingsvermogen te tonen in alles wat je doet. Voor diegenen die willen uitblinken in hun talent, volstaat het hebben van wilskracht en ambitie echter niet. Elk talent heeft ook nood aan begeleiding en ondersteuning zodat het maximaal kan ontwikkelen.

Deze ondersteuning biedt IMPACT nu ook aan jonge talentvolle sporters die ervan dromen om ooit de top te bereiken. De weg naar de top is vaak niet alleen mentaal en fysisch zwaar, maar vraagt ook de nodige financiële inspanningen van de ouders. Daarenboven hebben deze jonge sporters geen enkele garantie dat hun carrière succesvol zal zijn.

Door hen financiële steun te bieden, wil IMPACT een aantal jonge Belgische talenten de kans bieden om hun ambities waar te maken binnen het sportdomein waarin ze actief zijn. Zo kunnen ze genieten van de meest optimale sportieve begeleiding en krijgen ze de kans om aanwezig zijn op binnen- en buitenlandse tornooien, waar ze zich kunnen meten met de besten.

Bij IMPACT hopen we ook dat onze sportbeloftes andere jonge sporters inspireren om ook vol ambitie hun eigen talenten te ontdekken en hun dromen na te jagen.

Wil jij ook jouw talenten ontdekken? Ga dan op eigen talentenjacht dankzij dit artikel.

Geselecteerde sporters

Zoals je zal merken, genieten momenteel enkel tennisspelers van onze steun. In de toekomst zullen jonge talenten uit andere sportdisciplines hier zeker aan worden toegevoegd.

Onderstaande sporters ontvangen momenteel financiële steun van IMPACT:

Alessio Basile - Tennis

  • 13 jaar
  • Klassement B-2/6 - nr. 1 in zijn leeftijdscategorie

Mats Herremans - Tennis

  • 13 jaar
  • Klassement B-2/6 - Belgisch kampioen U13

Yanis El Haieki - Tennis

  • 11 jaar
  • Klassement C30/2 - top 3 in zijn leeftijdscategorie

Chrystal Lopez - Tennis

  • 9 jaar
  • Klassement C30/3 - top 3 in haar leeftijdscategorie

Werken bij
IMPACT?

Onze interne jobs

Niet de job gevonden die je zoekt?

Solliciteer spontaan