Vacatures office, technisch personeel & bouwpersoneel

U bent een specialist in uw vak en op zoek naar vacatures in office, voor technisch personeel of in de bouw? Waarom zou u zelf dan met minder tevreden zijn? Net als u nemen wij geen genoegen met doorsnee, maar is alleen het beste goed genoeg. Daar gaan we voor: rechttoe rechtaan, met open vizier. Dat is geen intentie maar een engagement.

Maar kwaliteit garanderen kan enkel als je je als uitzendkantoor “focust” en dit doen we binnen IMPACT.

Onze 16 kantoren focussen op vacatures voor office, technisch personeel en personeel in de bouw en dit over verschillende sectoren en regio’s heen.

Maar zoals u weet, is het vandaag de dag niet makkelijk om technisch personeel of andere specialisten aan te trekken – vraag en aanbod zijn niet meer in evenwicht, de arbeidsmarkt vergrijst en de vraag naar flexibiliteit verhoogt.

Een focus op vacatures voor Office, Technics en Construction specialisten vergt dus ook de nodige creativiteit. Deze creativiteit biedt IMPACT door toepassing van verschillende dienstverleningsconcepten. Op deze manier kunnen we perfect inspelen op de noden van onze klanten en een oplossing op maat bieden.

  • Local for Local: Lokale specialisten die lokaal worden tewerkgesteld
  • International Distance Matching: Internationale rekrutering van specialisten via eigen kantoren en partners die lokaal, mits de nodige ondersteuning op het vlak van administratie, huisvesting..., worden tewerkgesteld

De kern van ons merk – kwaliteit, succes, specialist, partner, passie, no-nonsense, menselijk en echt – vormt de basis van onze aanpak.

Meer weten?
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over onze vacatures voor technisch personeel, personeel in de bouw of office medewerkers.