Personeel gezocht?

Bedrijfsfilm IMPACT [ Expertise Included.] - De specialist in specialisten.

Personeel gezocht? IMPACT, specialist in werving en selectie, biedt de best mogelijke match voor uw vacature.

Prioriteit aan kwaliteit

Staat kwaliteit ook bij u voorop, dan is IMPACT uw HR-partner. Als specialist in specialisten begrijpen we wat u nodig heeft. Wij beseffen dat elke medewerker invloed heeft op de resultaten van uw bedrijf. Pas als onze kandidaat daadwerkelijk bijdraagt aan het succes van uw onderneming, spreken ook wij van een succes.

Luisterend oor

Maar kwaliteit kan je natuurlijk enkel maar leveren als je exact begrijpt wat de vraag is van de klant. Daarom begint bij ons alles met aandachtig luisteren, zodat we heel precies kunnen inspelen op de noden van onze klanten. Door deze rechtstreekse, persoonlijke aanpak, kunnen wij een oplossing op maat garanderen. En maatwerk resulteert altijd in meer kwaliteit en meer voldoening.

Ervaren recruiters

Doorgedreven training van onze passievolle ervaren medewerkers en performante rekruteringstools versterken eveneens de basis om voor onze klanten de best mogelijke “match” te maken.

Personeel gezocht?

Ontdek snel onze specialismen en wat we voor u kunnen betekenen op het vlak van werving en selectie en internationale rekrutering.
Heeft u nog vragen, contacteer ons dan vrijblijvend.