Vacatures voor recruiter, office manager of sales bij IMPACT

Elk bedrijf is maar zo goed als de mensen die er werken. Dat is ook zo voor ons als recruiter. Wanneer wij dus een vacature uitschrijven voor Office manager, zijn we dus des te kritisch. Het is niet voldoende om je business te kennen. Weten wat de mensen in een bedrijf kunnen betekenen, is eens zo belangrijk. Daarvoor moet je elkaar voluit vertrouwen: elkaar recht in de ogen kunnen kijken en durven zeggen waar het op staat. Pas dan zul je samen echt ver geraken.

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers. Heb je interesse in een vacature voor recruiter, office manager of sales consultant? Hou onze vacatures in de gaten, toon ons wie je bent en misschien word jij wel onze nieuwste collega!

Zit je nog op de schoolbanken en ben je op zoek naar een stageplaats?

Grijp dan je kans! In onze kantoren of op onze hoofdzetel (Hasselt) hebben we een vacature voor ijverige stagiairs die het willen maken als recruiter of die een job in office management ambiëren.
Je kan bij ons terecht voor stages van enkele weken tot een paar maanden, dit in functie van de behoeften op het ogenblik van de gevraagde stageperiode.
Stuur ons tijdig je aanvraag per e-mail. Je mag zeker een antwoord van ons verwachten!