Bring a Friend

Een maat meebrengen, daar zit muziek in.

Breng één of meerdere specialisten aan en ontvang een fantastisch cadeau.

Bij IMPACT zijn we altijd op zoek naar specialisten zoals jij om onze klanten verder te helpen. En, misschien kun jij (en één of meerdere van jouw maten) ons daarbij helpen!

Waarschijnlijk heb je immers vrienden of kennissen met een specialistisch profiel die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Als jij zo’n specialist(e) aanbrengt die bij ons aan de slag gaat, dan kun je al snel een leuk geschenk ontvangen.

Wat moet je daarvoor doen?

Het is heel simpel. Ben jij bij ons ingeschreven? En ken je een specialist(e) die wij nog niet kennen? Vul het 'bring a friend'-formulier' in en breng dat binnen bij één van onze kantoren. Dan nemen wij meteen contact op met de aangebrachte kandidaat. Natuurlijk kan de kandidaat die jij aanbrengt ook zelf langskomen bij IMPACT, met het door jou ingevulde formulier.

Het IMPACT kantoor houdt bij of die kandidaat aan de slag gaat en zorgt er dan voor dat het geschenk bij jou terecht komt.

Met specialist(e) bedoelen we alle personen met een technische of bouwachtergrond. Klik hier voor de volledige lijst van profielen die in aanmerking komen.

Welke geschenken?

Voor de eerste kandidaat die jij aanbrengt en die minimaal 333 uur binnen een periode van 6 maanden via ons aan de slag gaat, krijg je als geschenk een  itunes bon ter waarde van 80€. Breng je meerdere mensen aan, dan worden de geschenken nog een stuk leuker: voor 2 kandidaten die elk 333u via ons werken binnen een periode van 6 maanden, ontvang je een bluetooth luidspreker ter waarde van 150€; voor 3 kandidaten die elk 333u via ons werken binnen een periode van 6 maanden krijg je zelfs een  Dewalt werfradio ter waarde van 230€. Als daar geen muziek in zit!

Meer informatie vind je in het reglement.